Fler Fler MAG Hledat ve článcích: ffotoradce
Hledání ve článcích - na hledané spojení ffotoradce nalezeno 21 článků.
Vítejte u dalšího dílu našeho seriálu pro fotoamatéry. Tentokrát se vydáme ven, budeme fotografovat zboží na modelech a modelkách a povíme si, jaká úskalí na vás čekají při fotografování v exteriéru i jakých chyb se... číst článek »
Dnes si povíme něco o tom, jak vybrat vhodné barevné pozadí pro fotografování drobných výrobků a zboží. Jednobarevným, bílým nebo šedým pozadím rozhodně nic nezkazíte. Někdy ale možná máte pocit, že je fotografie... číst článek »
V minulém díle našeho fotografického seriálu jsme se věnovali fotografování malých předmětů. Dnes si ukážeme, jak se fotí módní doplňky na modelech, budeme tedy fotit portréty. Opět se vydáme cestou minimálních... číst článek »
Dostatečně kvalitní produktová fotografie je jednou ze základních předpokladů pro úspěšný prodej na internetu, což platí i pro prodej na Fleru. Kvalitní fotografie mají, mimo jednoznačného dopadu na prodejnost zboží,... číst článek »
Prodejce, kteří nemají mnoho zkušeností se základními pravidly fotografování malých a středních objektů, zveme k přečtení tohoto nového článku o základech produktové fotografie. Velmi prakticky si v něm ukážeme... číst článek »
Vytvářet kvalitní a atraktivní fotografie je jednou z klíčových podmínek pro úspěšný prodej přes internet. Nakupující si nemohou zboží prohlédnout v reálu a tak záleží především na fotografii, která musí upoutat a... číst článek »
další strana
3/4
předešlá strana
Menu
--